antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda süssüz ve yepelek bir görünüm sunar.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem bile zamansız bir şıklık sulpyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, gailesiz ve muvazeneli bir hava yuvarı yaratıyor, basar alıcı bir kontrast ve yepelek bir geçim sunuyor.

Özel tasarımı sayesinde hareketsiz aşiret ile kolayca 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu gezi imkanı sağlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, belirtik gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına henüz hararetli mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert beyit dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit rengin aile deruni ışıklandırma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini bariz bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir çevre tren.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise keleş bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai veya yeşil kabilinden canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası oluşturmak ve çağdaş antrasit gri boya bir yol yapılandırmak isteyenler kucakin idealdir.

Antrasit, biraşkın tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde zarif bir gaz yuvarı yapmak istiyorsanız, hararetli gri duvarlar veya bedduaşap ve metalden yapılmış mobilyalar yeğleme edin.

Eksiksiz bir antrasit uyumu elan fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar parafin ocaklık dolapları ve beyaz zehir yeryüzü ile dengelenmiş.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki sprey boya beyazdır. Antrasit rengi özellikle fosforlu zeminler ve kaplamalar ile bile olabildiğince başarılı bir uyuma sahiptir. Balkı beyaz kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının müşterek noktada buluşmasının verdiği rahat ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıhun parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Beyit dekorunda griye yakışan renkler beyninde lacerem asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah mekân dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kabilinden renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Antrasit gri tonları arasında derinliği ve zenginliği simgeleme ederken öteki renklerle eksiksiz bir uyum antrasit gri boya bâtınerisindedir.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk sair renklerle kombin edilerek akak odasına şahsi bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page